Eκεί όπου το φαγητό γίνεται τέχνη και η απόλαυση αναδεικνύεται σε ύψιστη προτεραιότητα.
Η λέξη “Asador” αναφέρεται στην τεχνική μαγειρέματος πιάτων σε ανοικτή φλόγα, που είναι η πιο παλαιά μέθοδος μαγειρέματος και μας θυμίζει πάντα τις απλές απολαύσεις της ζωής.
Βασισμένη σε αυτή τη φιλοσοφία, η ομάδα του Feedέλ Asador, με επικεφαλής τον βραβευμένο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σας υποδέχεται σε έναν φιλόξενο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο στην Γλυφάδα.
Με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι, το Feedέλ Asador σας προσκαλεί σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων και απολαύσεων συνδυασμένων τέλεια με cocktails αλλά και πολλλές ετικέτες κρασιών του ελληνικού αμπελώνα.